top of page

HÍREINK

Two dogs

FELVÉTELI EREDMÉNYEK 2023

Kedves Felvételizők!
A Felvételi eredmények menüpontban elérhető a döntésről készült lista!

Two dogs

TANÉVKEZDÉS

Tanévnyitó ünnepség: 2021. szeptember 1., 9:00

Az ebédbefizetéssel kapcsolatos információk elérhetők a honlapon!

Two dogs

12 ÉV FELETTI TANULÓK ISKOLAKEZDÉSI OLTÁSI KAMPÁNYA

Az iskolai oltásokkal kapcsolatos részletes információk a COVID-19 menüpont alatt találhatók meg!

Two dogs

DIGITÁLIS MUNKAREND

Az Oktatási Hivatal határozata értelmében iskolánk 2020. november 11-től visszavonásig digitális munkarendre tér át. Ezen idő alatt Digitális Házirendet vezetünk be, amely megtekinthető és letölthető az Alapdokumentumok menüpontban.

Two dogs

FELVÉTELI

A 2021-2022-es tanévre 9. évfolyamra négy tagozatunkra várjuk nyitott, motivált, továbbtanulni szándékozó gyerekek jelentkezését. Gyere el hozzánk, mert itt tényleg rád vagyunk kíváncsiak!

Two dogs

ONLINE NYÍLT NAP

Idén a járványhelyzet miatt sajnos nyílt napot nem tudunk tartani. Kérjük, nézzék meg az iskolánkat bemutató kisfilmet, tanulmányozzák felvételi tájékoztatónkat, vegyenek részt on-line tájékoztatónkon és érdeklődjenek iskolánkban.

Two dogs

ŐSZI SZÜNET ÜGYELET

Iskolánkban az őszi szünetben csak ügyeletet tartunk, telefonszámunkon nem vagyunk elérhetők. A titkarsag@adventumiskola.hu címre küldött levelekre a szünetet követően válaszolunk. Megértésüket köszönjük!

Two dogs

COVID-19

Járványügyi intézkedési tervünk megtekinthető honlapunkon.

Two dogs

VÁLTOZÁS

Örömmel jelentjük be, hogy 2020. szeptember 1-től iskolánk új intézményként működik tovább Adventum Iskola néven. Ez a változás nem érinti az oktatás helyszínét, a megismert kollégákat és a családias légkört.

bottom of page