top of page

HÍREINK

Two dogs

SZÓBELI FELVÉTELI 2024

Kedves Felvételizők!
A Szóbeli felvételi menüpontban elérhető a beosztás!

Two dogs

TANÉVKEZDÉS

Tanévnyitó ünnepség: 2021. szeptember 1., 9:00

Az ebédbefizetéssel kapcsolatos információk elérhetők a honlapon!

Two dogs

12 ÉV FELETTI TANULÓK ISKOLAKEZDÉSI OLTÁSI KAMPÁNYA

Az iskolai oltásokkal kapcsolatos részletes információk a COVID-19 menüpont alatt találhatók meg!

Two dogs

DIGITÁLIS MUNKAREND

Az Oktatási Hivatal határozata értelmében iskolánk 2020. november 11-től visszavonásig digitális munkarendre tér át. Ezen idő alatt Digitális Házirendet vezetünk be, amely megtekinthető és letölthető az Alapdokumentumok menüpontban.

Two dogs

ONLINE NYÍLT NAP

Idén a járványhelyzet miatt sajnos nyílt napot nem tudunk tartani. Kérjük, nézzék meg az iskolánkat bemutató kisfilmet, tanulmányozzák felvételi tájékoztatónkat, vegyenek részt on-line tájékoztatónkon és érdeklődjenek iskolánkban.

Two dogs

FELVÉTELI

A 2021-2022-es tanévre 9. évfolyamra négy tagozatunkra várjuk nyitott, motivált, továbbtanulni szándékozó gyerekek jelentkezését. Gyere el hozzánk, mert itt tényleg rád vagyunk kíváncsiak!

Two dogs

ŐSZI SZÜNET ÜGYELET

Iskolánkban az őszi szünetben csak ügyeletet tartunk, telefonszámunkon nem vagyunk elérhetők. A titkarsag@adventumiskola.hu címre küldött levelekre a szünetet követően válaszolunk. Megértésüket köszönjük!

Two dogs

VÁLTOZÁS

Örömmel jelentjük be, hogy 2020. szeptember 1-től iskolánk új intézményként működik tovább Adventum Iskola néven. Ez a változás nem érinti az oktatás helyszínét, a megismert kollégákat és a családias légkört.

Two dogs

COVID-19

Járványügyi intézkedési tervünk megtekinthető honlapunkon.

bottom of page